Iedere werkdag geopend

Kantoor:

08:30 - 17:00

RegioBank:  

09:00 - 16:00

Wij zijn RegioBank

RegioBank staat symbool voor persoonlijke dienstverlening. Elke klant heeft andere wensen en behoeften en wij vinden dat u recht heeft op een persoonlijke, dus op u afgestemde en servicegerichte dienstverlening.
RegioBank is voor vele klanten intussen een vertrouwd adres voor alle bankzaken. Van een betaalrekening tot een lening en van spaarrekening tot een hypotheek. U kunt bij RegioBank terecht voor een breed scala aan financiële diensten. Op de website van RegioBank vindt u er alles over.

Wij zijn dichtbij en betrokken

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. U wordt geholpen door een lokale Zelfstandige Adviseur. Die weet wie u bent en wat er speelt in uw omgeving. We nemen de tijd voor u. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven.

Alles onder één dak

U kunt bij ons terecht voor betalen en uw hypotheek. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren app.

Begrijpelijke oplossingen voor betalen & sparen

We brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden we het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.