Iedere werkdag geopend

Kantoor:

08:30 - 17:00

RegioBank:  

09:00 - 16:00

Bedrijfsauto

Uw bedrijfsauto’s vergen een forse investering in aanschaf en onderhoud. Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht. Voor de schade die aan de auto’s zelf kan ontstaan zijn bedrijfsautoverzekeringen met een cascodekking te sluiten. Ook voor vrachtauto’s is een polis op maat beschikbaar en voor meer dan tien voertuigen kan een speciale Wagenparkverzekering worden samengesteld. Dit gebeurt aan de hand van een analyse van het soort vervoer, het schadeverloop en het vervoersgebied waar u werkzaam bent.

Eigen vervoer

Misschien dat u als zelfstandig ondernemer het transport van uw goederen geheel of gedeeltelijk zelf verzorgt. Op dat moment heeft u met een transportrisico te maken en dus met de kans op een flinke schadepost. Met een Eigen vervoerverzekering vangt u deze problemen op. Uiteraard zijn de goederen verzekerd tegen verlies of beschadiging tijdens een ongeval maar ook diefstal van de goederen – na braak aan de auto – is gedekt. U kunt per bedrijfsauto aangeven tot maximaal welk bedrag de goederen verzekerd moeten zijn.

Verkeersschade voor werknemers

Als werkgever kun je aansprakelijk gesteld worden voor een verkeersongeval tijdens werktijd. Met deze verzekering bescherm je jouw werknemers als zij letselschade krijgen of als hun spullen beschadigd raken.