Iedere werkdag geopend

Kantoor:

08:30 - 17:00

RegioBank:  

09:00 - 16:00

Aansprakelijkheid

Het is goed mogelijk dat u een keer schade veroorzaakt bij een ander. Gelukkig kunt u hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Dus komt het een keer voor dat u een antieke vaas omstoot bij uw schoonouders of dat één van uw kinderen met zijn voetbal een ruit kapot schiet, dan heeft u geen hoge kosten dankzij een aansprakelijkheidsverzekering.

Reizen

Als u op reis gaat dan loopt u risico’s die u normaal gesproken niet loopt. Gelukkig kunt u zich met een reisverzekering goed verzekeren tegen de financiële gevolgen van schades tijdens uw reis. Als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat, of als u één keer per jaar langer op vakantie gaat dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger.

Rechtsbijstand

Veel Nederlanders hebben een rechtsbijstandverzekering afgesloten. Dat is ook niet gek, want als u een juridisch conflict heeft, dan wilt u niet zelf de kosten dragen. U betaalt jaarlijks aan uw rechtsbijstandverzekering ongeveer hetzelfde bedrag als een advocaat vraagt voor één of twee uurtjes werk.