Iedere werkdag geopend

Kantoor:

08:30 - 17:00

RegioBank:  

09:00 - 16:00

Auto / Motor

Wanneer u in Nederland in het bezit van een auto of motor bent, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. U moet tenminste een auto-/motorverzekering afsluiten met de dekking Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Met een WA-auto-/motorverzekering verzekert u de schade die u met uw auto of motor bij een ander kunt veroorzaken. Niet alleen aan andere auto’s of motoren, maar ook aan bijvoorbeeld voetgangers en fietsers. Deze dekking wordt dus de WA-dekking genoemd. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor de Beperkt Casco dekking en de Volledig Casco dekking (Allrisk).

Bromfiets

Net als bij een auto en motor bent u ook met een bromfiets verplicht om een verzekering af te sluiten. Met een bromfietsverzekering bent u standaard verzekerd tegen schade die u met uw bromfiets veroorzaakt (WA). Daarnaast verzekert u  met aanvullende dekkingen precies wat u nodig heeft. Bijvoorbeeld tegen schade aan uw bromfiets en helm door brand, diefstal of een storm.

Toercaravan / vouwwagen

Heerlijk met de caravan op vakantie. Een caravan is een waardevol bezit, misschien zelfs wel uw tweede huis. Het is erg fijn als u weer op pad mag met uw caravan naar uw vaste camping of juist nieuwe en onbekende bestemmingen gaat ontdekken. Het is dan wel zo fijn als u onbezorgd op vakantie kan. Met een toercaravan- en vouwwagenverzekering bent u standaard verzekerd bij schade aan uw caravan of vouwwagen door brand, diefstal en natuurgeweld. Is uw caravan of vouwwagen losgekoppeld van je auto? Dan bent u ook verzekerd wanneer u schade veroorzaakt bij een ander met uw caravan of vouwwagen.

Kampeerauto

Met een kampeerauto ofwel camper bent u vrij om de wereld te ontdekken, ver weg of vlakbij. En dan is het fijn als u zeker weet dat u alles goed geregeld hebt.

Boot

Nederlanders houden van het water. In Nederland zijn ongeveer een half miljoen pleziervaartuigen in vele soorten en maten. Veel boten vallen niet onder de aansprakelijkheidsverzekering die u als particulier kunt afsluiten. Daarom doet u er als booteigenaar verstandig aan om een bootverzekering met WA-dekking af te sluiten.
De WA-bootverzekering vergoedt materiële schade en/of letselschade die u met uw boot veroorzaakt bij anderen. De schade die u aan uw eigen boot heeft, wordt dus niet vergoed met een WA-bootverzekering.
Schade aan uw eigen boot kunt u verzekeren met een casco-bootverzekering. Het is belangrijk dat u een goede afweging maakt of u uw boot wel of niet casco verzekerd. Zaken die u in uw overweging kunt meenemen, zijn de waarde van de boot, het risico op schade en de financiële mogelijkheden die u hebt om zelf schade op te vangen